Silviakaka

Kaka
3 st ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver

1,5 dl kall mjölk

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda i den kalla mjölken och till sist mjölet ihoprört med bakpulvret.
Häll smeten i långpanna eller gratängform (en form på cirka 30 x 24 cm är en lämplig storlek) - med bakplåtspapper. Om du använder långpanna är gräddningen omkring 15 minuter, om du använder gratängform något längre. Kolla med sticka att smeten stannat.
Låt kakan svalna.

Kräm
150 g smör
1,5 dl socker
2 st äggulor
3 tsk vanijsocker
kokos till topping

Koka ihop krämen i en liten kastrull. Låt småputtra lite på svag värme under ständig omrörning.
Tänk på att det är äggulor i smeten så du inte har för hög värme.

Bred ut krämen över kakan och strö sist på kokos.
Det gör ingenting om krämen fortfarande är lite varm och rinner in i kakan - det gör den bara lite saftigare.
Tips: gör lite hål i kakan med något runt ex,baksidan på vispen. Då kommer krämen ner i kakan och gör den extra saftig.